Vali Mahmut Demirtaş, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Adana’nın Karaisalı ilçesini ziyaret etti.

Kaymakamlık Makamında Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat ve kamu kuruluşu temsilcileri ile bir süre görüşen Vali Demirtaş, vatandaşların talep ve beklentilerinin karşılanması konusunda tüm kurumların gerekli hassasiyeti göstererek, vatandaş odaklı hizmet anlayışının asli görevleri olduğuna işaret etti.

Vali Demirtaş, ilçenin genel durumu hakkında Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat’tan bilgi alarak, yapılan çalışmalardan dolayı Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile tüm kamu ve yerel yöneticilere teşekkür etti.

Muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu

Karaisalı ilçesi meydanında bulunan Atatürk Parkı’nda ilçede görev yapan mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Mahmut Demirtaş, muhtarlar ve vatandaşlarca dile getirilen sorunlar ile mahallelere yönelik talep ve beklentileri dinledi.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlara hitabeden Vali Demirtaş, bu buluşmaları gerçekleştirmelerindeki amaçlarının sorunları bizzat muhtar ve vatandaşlardan dinlemek, dile getirilen eksikliklerin giderilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli çalışmaları başlatmak olduğunu söyledi.

Karaisalı’da görev yapan muhtarlar ve vatandaşlar, tarım arazilerinin sulanması için gölet sorunu, ilçeye çevre yolu yapılması, ulaşım, taş ocağı, arazi rayiç bedellerinin yüksek olması gibi çeşitli konulardaki şikayet ve taleplerini dile getirirken, Vali Demirtaş kendisine aktarılan sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Vali Mahmut Demirtaş’ın Karaisalı’da gerçekleşen muhtar ve vatandaş buluşması, ilçenin genel durumuna yönelik durum değerlendirmesiyle sürdü.

Demirtaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın da hazır bulunduğu ziyaret ve incelemeleri sırasında Vali Demirtaş, 2011 yılında hizmete giren Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yetkililerinden, merkezin genel durumu ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler aldı.

Vali Mahmut Demirtaş, Adana Valiliği olarak toplumun tüm kesimlerine daima destek olmaya kararlı olduklarını belirterek, merkez yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

15 Temmuz şehidi polis memuru Sevda Güngör’ün kabrini ziyaret etti

Vali Mahmut Demirtaş, FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Özel Harekat Daire Başkanlığı’na düzenlediği saldırıda şehit olan Polis Memuru Sevda Güngör’ün kabrini ziyaret etti.

Karaisalı ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette 15 Temmuz şehitlerinden polis memuru Sevda Güngör’ün ilçedeki babaocağını ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, şehidin babası Mehmet Güngör ve annesi Nural Güngör’e Allah’tan sabır diledi.

15 Temmuz hain darbe girişimini unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını dile getiren Vali Demirtaş, ülkenin geleceğine, birliğine ve beraberliğine alçakça yapılan girişimin ülke tarihinde yaşanmadığını kaydetti.

Vali Demirtaş, daha güçlü bir Türkiye’nin bekası için, içerideki ve dışarıdaki hainlere hiçbir zaman fırsat verilmeyeceğini vurgulayarak, tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyip, onlara minnet borçlu olduklarını, şehitlerin yakınlarını da devlete ve millete emanet olduğunu söyledi.