Beldenin Özyurt Mahallesi'nde yaşayan Keskin, 4 gün önce çocukları ile oturduğu evde kavga ederek evden ayrıldı.
Son olarak torunu tarafından belde merkezinde görülen Keskin, ailesi ve belde halkı tarafından tüm aramalara rağmen bulunamayınca İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bilgi verildi. Gece olay yerine giden ekipler sabaha kadar sürdürdüğü arama çalışmalarından sonuç alamayınca bu kez aramalara Erzurum’dan 2 ekip dahil oldu.



 KELKİT ÇAYI'NDA ARAMA
 Hem Gümüşgöze beldesi kırsalında hem de Kelkit Çayı kenarında arama çalışmaları devam ederken, Rize’den gelen 5 kişilik dalgıç ekibi de Kelkit Çayı'nda arama çalışmaları gerçekleştirdi. Hava sıcaklıklarının artması  sonucu su seviyesi düşen Kelkit Çayı'nda 12 kilometre boyunca tarama yapan ekipler, yaşlı kadına dair hiçbir iz bulamazken, köy içi ve çevresi ise günde 2 kez tarandı.

 Jandarma’nın ve yöre halkının da dahil olduğu ve çok titiz bir şekilde gerçekleştirilen arama çalışmalarından bugüne kadar bir sonuç alınamazken, yaşlı kadının araçla beldeden ayrılmış olabileceği ihtimali üzerinde de  duruluyor. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkilileri, kadının fotoğrafını yayınlayarak görenlerin kendilerine bilgi vermesini istedi.
 Kurtarma ekipleri, kalp rahatsızlığı da olan Keskin’i başta Kelkit Çayı olmak üzere belde çevresindeki arama faaliyetlerine devam ediyor.