Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ'de, 'Yalnız değilsiniz, Türkiye’nin En Büyük Ailesi Projesi' kapsamında 12 şehit ailesinin çocuklarına dizüstü ve tablet bilgisayar hediye edildi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesince yürütülen ve finansmanını Halk Bankası'nın üstlendiği 'Yalnız değilsiniz, Türkiye’nin En Büyük Ailesi Projesi' kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Valilik Toplantı Salonu’nda tören düzenlendi. Törene Vali Yakup Canbolat, Vali Yardımcısı Bekir Abacı, Aile ve Sosyal Politakalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Halk Bankası Hakkari Şubesi Müdürü Fettullah Kaya, şehit aileleri ve çocukları katıldı. Vali Canbolat, proje kapsamında 12 şehit ailesinin 17- 22 yaş arasındaki çocuklarına 21 dizüstü bilgisayar,  0-16 yaş arasındaki çocuklarına da 10 tablet bilgisayar hediye edeceklerini söyledi. Canbolat şöyle dedi:
"Memleketin ve bayrağın birliğini, bütünlüğünü, kıymetini hepimizin bilmesi gerekiyor. Sizler ve sizlerin büyükleri bu vatana canlarını verdiler, kanlarını verdiler. Onlara biz minnettarız. Şehit olanları rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Şehitlerimizin yakınlarını ve gazilerimizi her zaman hatırlamak, destek olmak ve onların sorunlarını çözmek bizim temel görevlerimizden bir tanesidir."

FOTOĞRAFLI