ADANA'da ailesi ile birlikte çay ocağı işleten 49 yaşındaki Selahattin Çelik, ev kirası yüzünden eşi 44 yaşındaki Sevim Çelik ile tartıştıktan sonra ortadan kayboldu.
Merkez Seyhan İlçesi'nde oturan 30 yıllık evli Selahattin Çelik ile Sevim Çelik, oturdukları Fatih Mahallesi'ndeki evde 2 Eylül'de kira parası yüzünden tartıştı. Kira günü gelip ev sahibine verecek paraları olmayan Sevim Çelik, "Bunca yıldan beri hiçbir taşın altına elini sokmadın. Ne evine, ne çocuklarına bakmadın. Kira günü geldi, ev sahibi kapıya dayandı, elimizde para yok. Ne yapacağız, nasıl vereceğiz?" diyerek eşine sitem etti. Tartışmadan sonra evden çıkan Selahattin Çelik, eşi Sevim ile birlikte geceleri çay ve yöresel bici tatlısının sabaha kadar satışını yaptıkları çay ocağına geldi. Semaverin altını yakıp çayı hazırlayan Selahattin Çelik, bir esnafa "Sen göz kulak ol, Sevim ile çocuklar birazdan gelir. Onlar gelene kadar ilgilen" dedikten sonra ayrılıp, dönmedi. Çay ocağında eşini bulamayan Sevim Çelik, gece boyunca eşine ulaşamadı.
Borç nedeniyle üzüntüye kapılmış olabileceği düşünülen Selahattin Çelik'in hayatından endişe eden Sevim Çelik, Cumhuriyet Savcılığı'na kayıp dilekçesi verdi. Selahattin Çelik'i bulabilmek için aramadık yer bırakmadıklarını belirten Sevim Çelik, "Hayatından endişe ediyorum. Bayram öncesi çocuklarımla perişan olduk. Bayram geliyor, belki 15 yıldan beri kurban kesmedik, yavrularım boyunları bükük kalıyordu. Ama şimdi o burada yok" dedi.
Selahattin Çelik'in 14 yaşındaki Sibel de babasının ortadan kaybolmasına anlam veremediğini belirterek, "Bana söylemeden bir yere gitmezdi. Gitse de mutlaka bana telefon açıp yerini söylerdi" dedi.

FOTOĞRAFLI