Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bugün gazetesinden Fatin Dağıstanlı ve Müjgan Özyurt'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.
FETÖ’nün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı zehirleme girişiminde bulunduğunu belirten Müezzinoğlu, örgütün Türkiye’yi içeriden çökertmek için strateji geliştirdiğini söyledi. Müezzinoğlu, örgütün, Erdoğan’ın makamını ve özel hayatını yakından takip etmesinin bu zehirleme girişimi ve çökertme stratejisinin göstergesi olduğunu ifade etti.

Bakan Müezzinoğlu, “İyi işler yapmak isteyenlere karşı bu girişimler her dönem yapıldı. Bunu Cumhurbaşkanı’mız fark edince ‘Haşhaşi’ benzetmesi yapmıştı. Devleti içeriden çökertmek için stratejiler geliştirdiler. Sinsice başardılar. Koyun postuna bürünmüş kurt gibiler” dedi.

FETÖ lideri Fethullah Gülen’in sağlık sorunlarını bahane ederek ABD’den Türkiye’ye dönmediğini hatırlatan Müezzinoğlu, “Bu, Türkiye’ye yapmış olduğu ihanete kılıf uydurmaktan başka bir şey değil. Gelsin biz ona bütün tedavileri uygularız. Ama ülkeye ihanet ettiyse bunun bedelini de ödemeye hazır olmalı. Burası senin vatanınsa gel vatanında öl. Vatan hasretiyle ilgili birçok vaaz veriyor. Vatan hasretiyse buyursun gelsin” diye konuştu.

Haber7