Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta play-off iddiasını sürdüren Nazilli Belediyespor, evinde oynayacağı Pazarspor karşılaşmasının hazırlıklarını Şehir Stadı’nda sürdürdü. Siyah-beyazlı takımın taraftarları zorlu maç öncesi antrenmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti.
Teknik direktör Ahmet Kazım Ertem önderliğinde 5-2 top kapma ile başlayan antrenman yapılan çift kale maçın ardından sona erdi. Neşeli bir ortamda geçtiği gözlemlenen antrenmanın sonunda taraftarlar futbolculara baklava ikram edip takıma moral verdi. Antrenmanı izlemeye gelen Nazilli Engelsiz Yarınlara Projesi öğrencileri ise eğlenceli dakikalar yaşadı. Öğrenciler alkışları ve tezahüratları ile oyuncuları motive ederken, stadyumda teknik ekipten, oyunculara, yönetimden, taraftara herkesin yüzü güldü. İdman sonrası ise futbolcular öğrenciler ve taraftarlarla hatıra fotoğrafı çekildi.
BAŞKAN ÖZKAT’TAN BİRLİK ÇAĞRISI
Antrenmanı yakından takip eden Nazilli Belediyespor Başkanı Nurettin Özkat, Pazarspor maçı öncesi birlik çağrısı yaptı. Özkat, “Bundan sonra oynayacağımız 3 maç final havasında geçecek. Gün birlik beraberlik günüdür. Hafta sonu karşılaşacağımız Pazarspor maçı belki de bizim için sezonun en önemli karşılaşması olacak. Bugün takımına destekte bulunmak için burada bulunan taraftarlarımıza da teşekkür ederim. Birçok kulübün takımına böyle taraftarı yok. Bizim takım olarak amacımız taraftarlarımızı mutlu etmek. İyi hazırlanıyoruz. Takımın havası, neşesi gayet iyi durumda. Yarından itibaren kampa gireceğiz. İnşallah sezon sonunda Play Off’lara kalarak başarılı olacağız” dedi.