Kaliteli ve güvenli alışverişin adresi olan Köksal Kardeşler, kurumsal kimliğini ve 1500 aşkın ürün çeşitliliğini ve kaliteli hizmetlerini tanıtmak için özel bir radyo (Fıstık FM 88,4) ile sponsorluk anlaşması imzaladı. 

“ KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI, MÜŞTERİ BAZLI YAKLAŞIM ”

Firma, ısı yalıtımdan, su yalıtıma; şık seramik çeşitlerinden fayans uygulamalarına diğer yandan bir evin vazgeçilmez unsurlarından olan duvar kağıdı ve çelik kapıya kadar hizmet verdiği birçok konuyu Fıstık FM’de yayınlanan sabah programına taşıdı. Köksal Kardeşler, bu tip lansman çalışmalarıyla uzun yıllardır yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmeyi başarmıştır. Köksal Kardeşler , kaliteli hizmet anlayışını müşteri bazlı anlayışla birleştirerek pazarda faaliyeti güçlendirmek istemektedir.

Firma mağaza müdürü Zafer Karaçalı, “Fıstık FM’de sabah 10.00 ‘la 12.00 saatleri arasında yayınlanan Müzik Keyfi program sponsorluğumuz 1 Şubat tarihinden itibaren başlamıştır.Program hafta içi her gün sabah 10.00 ‘la 12.00 arası yayınlanmaktadır.Pazartesi günleri alanında deneyimli Köksal Kardeşler çalışanlarının konuk olduğu özel bir yayınla, hafta boyunca işlenecek konular belirlenmektedir. Örnek olarak geçtiğimiz pazartesi mantolama ve yalıtım konularında uzman Fuat Çetin, canlı yayına katılarak vatandaşların karşılaştıkları sorunları ve yalıtımda bilinmesi gereken konuları soru- cevap yoluyla 2 saat boyunca dile getirmiştir. Burada bizim amacımız, sosyal hayatta vatandaşlarımızın karşılaştıkları imkansız gibi görünen bazı konulara farklı çözüm yollarının olduğu bilincini oluşturmaktır.Örnek olarak banyoda seramikleri değiştirmek istediğinizde tek çözüm seramikleri kırmak değildir. Uzman ekiplerce incelenen banyo, inceleme aşamasının ardından seramik üstüne seramik yapılarak şık bir görüntüye kavuşabilmektedir.Bu gibi sıkıntıların artık bir çözümü var; ve bu çözüm Köksal Kardeşler’in bünyesindeki
uzman kadroda yer almaktadır.”diye konuştu.

“ DUVAR KAĞIDINDA SAMSUN’DA TEK ”


Evlerinde boya ve badana yapmaktan sıkılan vatandaşların farklı çözüm arayışları içinde olduğunu söyleyen Zafer Karaçalı,” Evlerde şıklık yarışı başladı.Firma olarak 150 yi aşkın duvar kağıdı kotoloğuyla Samsunlulara hizmet vermekteyiz. Evlerinde farklı renkleri ve dokunuşları görmek isteyen müşterilerimiz, duvar kağıdında aradıklarını buluyorlar. Şık, zarif ve kaliteli ürünleri ve kaliteli işcilikle evlere kadar götürüyoruz. Canlı yayında bu gibi konuları uzun uzadıya anlatıyoruz.”diye ekledi.

“ LOVELET CİNEJOY’DAN SİNEMA BİLETİNİ KAÇIRMA ”


2 saatlik canlı yayında sadece yararlı bilgiler vermekle kalmadıklarını söyleyen Mağaza Müdürü Zafer Karaçalı,”Program boyunca her gün koksalkardesler/facebook sayfasını beğenen dinleyicilerimize Lovelet Cinejoy’da sinema bileti hediye ediyoruz. Bunun yanında aynı gün duvar kağıdında Köksal Kardeşler’in Canik’teki mağazasından hafta içi her gün 100 tl ve üzeri alışveriş yapan müşterilerimize de Lovelet Sinemalarından ücretsiz sinema bileti hediye ediyoruz.”diye sözlerine ekledi.