Gölbaşı Belediyespor Kulübü’nün altyapısında yetişerek futbol oynayan Muhammet Enes Bolat ve İsmail Demirkaya Ankaragücü’ne transfer oldu.

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal, imza törenine yaptığı konuşmada, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın altyapıda skora değil spora ve sporcuya önem verdiğini hatırlatarak, “Yönetim ve hocalarımızın başarılı çalışmaları sonucunda, Ankara futbol camiasında Gölbaşı Belediyespor dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır” dedi. Kulüp Başkanı Çal, futbolcuların transfer olmalarının kendileri için yeterli olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

“Bundan sonra hedef koyarak başarılı olmak zorundasınız. Başarılı olursanız bizleri mutlu etmiş olursunuz. Önceliğiniz okulunuz ve eğitiminiz olsun.”

Ankaragücü U-16 Altyapı Sorumlusu Antrenör Birol Akkaya da Enes Bolat ve İsmail Demirkaya’nın sağ ve sol bek oynadıklarını hatırlatarak, “İki oyuncumuzu Ankaragücü’ne kazandırmak istiyoruz. Gölbaşı Belediyespor hocalarına böyle oyuncular yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Başkanımız Hayati Çal’a da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gölbaşı Belediyespor kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal, Ankaragücü U-16 Antrenör Altyapı Sorumlusu Birol Akkaya, U-15 Teknik Sorumlusu Yüksel Seyhan, antrenörler Selçuk Öztürk ve Avni Yüksel ile yöneticiler, sporcular ve aileleri katıldı.