AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, 2015 seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Malatya’nın çok daha güzel günlere ulaşması için hep birlikte çalışacağız" dedi.
Taşkın, 2015 genel seçim çalışmaları kapsamında Busabah Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Taşkın, "AK Partimizin gündemde tuttuğu, Türkiye ile buluşturduğu Yeni Türkiye iddiası var. Yeni Türkiye, inşallah söylemde kalmayacak. Allah’ın izniyle yeni Türkiye iddiası, Türkiye’yi 2023’lere, 2053’lere, 2071’lere taşıyacak büyük bir iddiadır. Bu büyük iddianın kanatlarından bir tanesi Kafkasya’da, diğer kandı Yemen ve Kudüs’te olacaktır. Bütün Ortadoğu’ya, İslam ümmetine umut olacak bir söylemdir. Tekrar Türkiye’nin ayağa kalkması, yüzyıldır dağılmış parçaları bir araya getirmesi ve yeniden büyük Türkiye’yi inşa etme sürecinin adıdır. Bu süreçte 2015 seçimleri büyük önem arz etmektedir" ifadelerini kullandı.
Yeni anayasa ve çözüm sürecine de değinen Taşkın, "Yeni anayasa, artık toplumun bütün kesimleriyle vazgeçilmez ortak ülküdür. Hangi grup, görüş ve siyasi parti olursa olsun yeni anayasa hedefinden vazgeçerse, toplum nezdinde itibar görmeyecektir. İnşallah bununla birlikte bahsetmiş olduğumuz çözüm süreci de yine toplumun ortak hedefidir. Edirne’den Kars’a kadar bütün toplumun kabullenmiş olduğu bir süreçtir. Buda yeni Türkiye’nin barış, huzur ve kardeşlik sürecini pekiştirecek, birlikte yaşama azmini ortaya koyacak bir süreçtir. İnşallah AK Partimizin bu kararlı iradesi ve duruşuyla birlikte Allah’ın izniyle çözüm süreci, halkın o büyük desteğiyle birlikte başarıya ulaşacaktır" diye konuştu.
Busabah Gazetesi Reklam Müdürü Murat İpekten ise, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın’a aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.
İpekten, Avukat Bayram Taşkın’ın geçmişteki çalışmalarıyla Malatya’ya yön verdiğini ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.