Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, ‘ilçede en önemli proje’ olarak adlandırılan Cumhuriyet Meydanı Projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Anlayan, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ve imkanları ile Fatsa’nın en büyük projesini hayata geçirdiklerini belirterek, “Cumhuriyet Meydanı Projesi artık fiilen start almış durumda. Cumhuriyet Meydanı Projemiz Fatsa Belediyesi tarihinde tek kalemde en maliyetli, en yüksek ve en güzel proje. Bittiğinde şehrimize ayrı bir değer katacak” dedi.

Yaptığı inceleme sonrası bir açıklama yapan Anlayan, “Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde ve imkanları ile Fatsamızın en büyük projesini hayata geçiriyoruz. Cumhuriyet Meydanı Projesi artık fiilen start almış durumda. İhalesi yapıldı, yer teslimi yapıldı, müteahhit firma çalışmalara başladı. Şu anda alt yapı deplase çalışmaları fiilen devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı Projemiz Fatsa Belediyesi tarihinde tek kalemde en maliyetli, en yüksek ve en güzel proje. Burası inşallah bittiğinde şehrimize ayrı bir değer katacak. Bütün şehirler meydanları ile konuşuluyor. Fatsa’ da bu meydan ile konuşulacak” diye konuştu.