İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı saldırının ardından Samsunlu siyasiler de terörü hep bir ağızdan lanetleyerek, tek yürek oldu. Siyasiler, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.  

"KALLEŞ SALDIRI"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN: Üzüntümüz çok büyük. İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama nedeniyle yitirdiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Devletimiz, bu kalleş saldırının faillerine hak ettikleri cezayı verecektir. Milletimizin başı sağ olsun.

"BAŞIMIZ SAĞ OLSUN "

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet DEMİRCAN: Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

"RAHMET DİLİYORUM"

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya YILMAZ: İstanbul İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan USTA: İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun…

ACİL ŞİFA TEMENNİSİ

CHP Samsun Milletvekili Neslihan HANCIOĞLU: İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.

"NEFRETLE LANETLİYORUM"

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri YAŞAR: İstiklal Caddesi'nde yapılan saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum yaralılarımıza acil şifalar diliyorum bu hain saldırıyı şiddetle nefretle lanetliyorum.

"ÖFKEYLE KINIYORUZ"

CHP Samsun İl Başkanı Fatih TÜRKEL: Önceki gün hain, alçakca ve şerefsizce terör yine yüzünü görterdi. Yurttaşlarımızı kaybettik. Şu an itibariyle 81 vatandaşımız hastanelerde tedavi görmekte. Biz CHP olarak terör nerden ne şekilde ve nasıl gelirse gelsin, terörün her şeklini lanetliyor ve öfkeyle kınıyoruz. Teröristleri kullanarak memleketimizi ve vatanımızı dizayn etme çabalarını esef ve kaygıyla izliyoruz. Biz terörden kim faydalanıyorsa kim teröristle masaya oturup destek veriyorsa sonuna kadar lanetleyeceğiz. CHP Samsun İl Örgütü olarak tekrar bu hain terör saldırısında hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.   

CANA KIYAN KALLEŞLER

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah KARAPIÇAK: Milletimizin başı sağolsun diyorum Çok vahim bir hadise. Bu ülkenin baş belası olan terör hadisesiyle Türkiye Cumhuriyet'i mücadele ediyor. Ama hainlikle, kalleşlikle, böyle sinsi davranışlarla aradan sızmalar da olabiliyor. 6 yaşındaki çocuğa, annesine, masum insanlara kıyabilecek caniler var bu dünayda ve bizim ülkemizde. Bu yüzden ben lanetliyorum. Yaralılara acil şifalar, hayatını kaybedenlere de rahmet diliyorum.

"BUNUN SİYASETİ OLMAZ"

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan AKSOY: İçimiz acıyor. Küçük çocukların, kardeşlerimizin orda vefat etmeleri terörün ne kadar lanet bir şey olduğunu gözler önüne seriyor. Bunun siyaseti olmaz. Terörün her türlüsüne ve iş birlikçilerine lanet okuyoruz. Millet olarak başımız sağolsun.

"CEVABI VERİLECEK"

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit ERBİN: İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı sonucunda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralananlara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Bu, ülkemizin huzuruna yönelik yapılmış olan bir saldırıdır. Devletimiz bu saldırıyı yapanları yakaladı. Yetkililere şükranlarımızı sunuyoruz. Canlı olarak yakalanması çok önemliydi. Bunun devamında soruşturmanın nereye doğru gideceğini de bekliyoruz. Muhakkak arkasındaki terör örgütleri açığa çıkacaktır. Terör örgütleri maşadır. Önemli olan bu terör örgütlerin arkasındaki gücü ortaya çıkartmaktır. Biz bu saldırıyı yapanlara misliyle cevap vereceğimize inanıyorum. 

Haber Kaynak: Zeynep BARUTCU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.