Ordu’nun Altınordu ilçesinde mahalle yollarının betonlaşması çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Altınordu Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalarda ilçede bulunan 92 mahalle yolunun beton ve asfaltlanması için sıkı bir çalışma gerçekleştiriliyor. İlçede 2017-2018 yılları içerisinde yapılması planlanan ve bu kapsamda birçok alanda çalışmaların devam ettiği 122 kilometrelik beton yol projesinde ise işler yolunda gidiyor. Altınordu Belediyesi yaklaşık 30 kilometresi belediye-millet işbirliği ile yapılacak olan beton yol ile Altınordu’yu 2017-2018 yılında toplamda 152 kilometrelik bir beton yola kavuşturarak ulaşımda sorunları ortadan kaldırmayı planlıyor.

Ulaşım ağı rahatlayacak

Altınordu genelinde yapılan tüm hizmetlerin yanı sıra beton yol çalışmalarını da her seferinde yerinde takip ederek çalışmaları kontrol eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu kapsamda Teyneli Mahallesi’nde devam eden beton yol çalışmalarında incelemelerde bulundu. Beton yol çalışmalarını inceleyen ve yapılan beton yol çalışmaları ile Altınordu’nun ulaşımda konfora kavuşacağının altını çizen Başkan Tekintaş, “Mahallelerdeki ara sokaklarımızı bir bir ana güzergahlara bağlıyoruz. Altınordu’da tüm mahallelerimizde kaliteyi yükseltip ulaşımı kolaylaştırarak konforu arttırıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar, milletimiz ve yollardan istifade eden kamu tarafından takdir ediliyor. Bu kapsamda ekiplerimize ve müteahhit firmaya bu çalışma için teşekkür ediyorum” dedi.

Beton yol çalışmalarına vatandaştan destek

Mahallelerde devam eden beton yol çalışmaları mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Birçok vatandaşın çalışmalar esnasında ekiplere yardımcı olması ise ekiplerin çalışmalarına kolaylık sağladı. Mahallelerine beton yol yapılan vatandaşlarda çamura basmadan konforlu ulaşıma kavuşmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.