Güneş gazetesinin manşetten duyurduğu, ardından internet sitesi üzerinden videolu görüntüyle ispatladığı haberde CHP'lilerin, 12 kişinin yanarak can verdiği facianın gerçekleştiği gün Adana'ya giderken yolda şarkı söyleyerek dans etmelerini gösteren video yer aldı.

Faicanın ardından birçok STK yöneticisi ve yetkiliyle birlikte CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da, Adana'ya giderek önce yurt faciasıyla ilgili taziye ziyaretlerini gerçekleştireceğini sonra da bir miting düzenleyeceğini ilan etmişti.

SON SES MÜZİK AÇILDI
Bunun üzerine CHP teşkilatları harekete geçerek, taziye ziyaretlerine katılmak ve miting alanını kalabalık göstermek için çok sayıda noktadan otobüs kaldıracağını duyurdu. CHP'nin Mamak, Etimesgut, Pursaklar, Çankaya, Altındağ, Gölbaşı, Sincan ilçe teşkilatlarından kalkan otobüsler Adana yönüne hareket etti. Mamak CHP teşkilatını taşıyan otobüs, büyük bir skandala sahne oldu. Taziye ziyareti için yola çıkan otobüste, Adana'ya kısa bir mesafe kala müzik son ses açıldı ve partililer göbek atmaya başladı. Ankara havası eşliğinde vur patlasın çal oynasın eğlenen partililer, o anları da bir cep telefonu kamerasıyla kaydetti.