Yeni transferlerle güçlü bir kadro oluşturan Çeşme Belediyespor, yeni sezon için antrenman çalışmalarına başladı.

Çeşme Belediyespor, yeni transferlerin ardından çalışmaların startını verdi. Takımda morallerin yüksek olduğu gözlemlenirken, oyuncular koşu yaparak taktik çalıştı.

Malik Gençalp’ın bu yıl da teknik direktör olarak görevine devam edeceği kaydedildi. Takımda antrenörlük görevine ise Hakan Kara getirildi. Yeni dönemde de yönetim kurulu üyesi Faik Çağlayık sportif direktör, Hakan Mersin’in ise genel kaptan olarak görev yapacağı bildirildi. Takımın kalecisi İbrahim Gören’in de 1. takım kaptanlığı görevi devam ederken, Fatih Kemikler de 2. kaptan olarak görev yapacak.

Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, sezonun ilk antrenmanında futbolculara seslenerek, byıl kadroyu geniş tuttuklarını söyledi. Gün, "35-37 civarında bir kadroyla yeni sezona başlıyoruz. Kadronun bu kadar geniş olması, rekabeti de arttıracak. Maça 11 kişi ile çıkılıyor. Ama her biriniz, Çeşme Belediyespor’un değerli futbolcularısınız. Hepinizin ana kadroda oynama, başarıyı yaşama şansı var. Birbirinizi kırmadan, üzmeden rekabet ederek, çok çalışarak, kadroya girmek için mücadele edeceksiniz. Kulüp başkanı olarak ben, yönetim kurulu üyelerimiz, hocalarınız, sizler, malzemecinize varıncaya kadar hepimiz biriz. Başarı için en küçüğümüzden en büyüğümüze kadar birlikte olacağız. Başarının altında hepimizin eli olacak. Bunu başarabilirsek, gerçek bir takım oluruz. Bütün çabamız bu olmalı. 2017-2018 sezonu, hepimiz için başarı dolu olsun. Sezon açılışını, büyük olasılıkla 8 Eylül tarihinde yapacağız. Maçlarımızın başlamasına yaklaşık 45 günlük bir süre var. Bu süre içerisinde, hem birbirimizi tanıyacağız, hem hocalarınız sizi tanıyacak" diyerek sözlerini tamamladı.

"2-3 sene sonra transfere gerek kalmayacak"

Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Malik Gençalp de bir açıklama yaparak, yeni sezonun ilk antrenmanına tam kadro olarak katıldıklarını ifade ederek, "Alt yapıdan gelenler ve yeni transferlerle 20 kişi aramıza katıldı. Çeşme Belediyespor, her zaman güçlüdür. Sadece, ’transferlerle güçlendik’ demek doğru değil. Çeşme Belediyespor’un alt yapısından gelen 13-24 tane, Çeşme Belediyespor’un ilerisini kurtaracak oyuncular var. Tabi yarışmacı bir takım olduğumuz için gerekli gördüğümüz transferleri yaptık. İyi bir kadromuz var. İyi bir sezon olacağına inanıyorum. Çeşme Belediyespor’un her zaman hedefi şampiyonluktur. Ama alt yapıdan gelerek A Takım’a hazırlanacak oyuncular, diğer alt yapı gruplarındaki oyuncularla, Çeşme Belediyespor, geleceğe hazırlanan bir takım. Alt yapıdaki takımlarımız da şampiyon olarak ne kadar başarılı olduklarını gösterdiler. Bütün bunların semeresini birden bire göremezsiniz. Yıllar geçtikçe, bizim attığımız temeller, alt yapıdan gelen oyuncular, Çeşme Belediyespor’un geleceğini kurtaracak oyuncular olacak. Şimdi transfer yapıyoruz. Ama 2-3 sene sonra transfere gerek kalmayıp, gerçek Çeşme Belediyespor’u seven oyuncuların oluşturduğu bir takım meydana getireceğiz" diyerek hedeflerini açıkladı.