Düğün sezonunun açılmasıyla harekete geçen mobilya sektöründe çeşitli yenilikler ve kampanyalar uygulamaya girdi. 3 boyutlu ön izleme sistemi sayesinde, çiftler eşyaları daha üretilmeden evlerinde nasıl duracaklarını görüyor. Mobilyaların yerleştirileceği ev incelenerek bilgisayarda 3 boyutlu olarak evde nasıl duracağı çiftlere gösteriliyor.
ÇİFTLER MOBİLYASINI ALMADAN 3 BOYUTLU GÖREBİLİYOR
Yaz ayları yaklaşırken, evlenecek çiftler, şimdiden oturacakları evi belirleyip, mobilya seçme hazırlıklarına başladı. Mobilya almayı düşünen genç bir çift, Modoko Mobilya Mağazaları’na ne istediğini anlatabiliyor. Mobilyaların yerleştirileceği evi inceleyen uzmanlar, bilgisayarda 3 boyutlu olarak mobilyaların evde nasıl durduğunu çiftlere gösteriyor. Daha sonra ise kişiye özel tasarımla salon, yatak odası, banyo, ebeveyn banyosu, mutfak, misafir odası, çalışma odası, bebek ve genç odaları, giyinme odaları hazırlanabiliyor. Evlenmenin maliyeti ise 5 bin TL’den başlayan Modoko Mobilya Mağazaları’nda, özel isteğe göre düğün paketleri hazırlıyor. Modoko’da, kullanılan malzemeden üretim şekli ve kullanım kolaylıklarına kadar her şey gözetiliyor.
YUVALAR 5 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA DONATILIYOR
Yarım asırdır özel tasarım yapabilen firmaları bünyesinde toplayan ve “Mobilyanın Başkenti” olarak anılan Modoko’da modern ve dayanıklı ürünleri ve 5 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla yeni yuvaları donatmaya hazırlanıyor. Özel tasarım ve dekorasyondaki isteklere göre bu fiyat 25 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Düğün paketinin içinde genel olarak, yatak odası, yemek odası, TV ünitesi ve oturma grubu yer alıyor.