Pandemi süreci nedeniyle ara verilen ilçe kongrelerini hızla gerçekleştirmeye devam eden AK Parti Samsun İl Başkanlığı bugün son kongresi olan Tekkeköy kongresini Aşağıçinik Kır Düğün Salonu'nda gerçekleştiriyor. Haydi Ağır kongrede tek aday.

AK Parti Samsun’da 7 . Olağan Kongre sürecinde Vezirköprü, Ladik ve Tekkeköy ilçeleri ile son bulacak ilçe kongrelerinin bu hafta sonu yapılacağını duyurdu. Sosyal medya üzerinden hafta sonu yapılacak kongreleri açıklayan İl Başkanı Ersan Aksu," Pandemi kuralları konusunda hassasiyet göstererek heyecan ve coşku içerisinde gerçekleştirdiğimiz ilçe kongrelerimizi bu hafta sonu tamamlıyoruz. Cumartesi günü Vezirköprü ve Ladik'te, Pazar günü ise Tekkeköy'deyiz" dedi.

Atakum,İlkadım,Salıpazarı,Terme, Bafra, 19 Mayıs, Ayvacık,Çarşamba, Yakakent, Alaçam, Asarcık, Kavak  7 . Olağan Kongrelerini tamamlayan AK Parti Samsun bu hafta sonu da Vezirköprü, Ladik ve Tekkeköy kongrelerini tamamlayarak kongre sürecinde sona geliyor.

İL KONGRELERİ EKİM'DE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İl Kongrelerinin Ekim ayının sonunda başlatılmasını planladıklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan," AK Parti'de ünvanlar değişebilir ama ülkeye, millete hizmet yarışı bitmez. Her bir arkadaşımız yarın kendisine farklı görevler tevdi edilebileceği bilinci ile AK Parti'ye, milletimizle gönül bağını eksiltmeden devam ettirmelidir. 83 milyon insanın her birinin gönlünü kazanmayı hedeflerken, kendi teşkilatlarımızda görev kalmış tek kişinin dahi çemberin dışında kalmasına rıza gösteremeyiz. Burada en büyük görev ilçe ve il başkanlarımıza düşüyor. İl kongrelerimizi de Ekim ayı ortasında başlatmayı düşünüyoruz. İnşallah her elimizde teşkilatımızla ve milletimizle kucaklaşacağız. Amacımız, önümüzdeki yıl yapacağımız büyük kongremize çok güçlü bir teşkilat yapısı ile girmektir" diye konuştu