Samsun'da kanlı infaz - Samsun Haber
Samsun'un Bafra ilçesinde bir kişi, işe giderken otomobilinde silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda, kurşunların hedefi olan şahıs hayatını kaybetti.
SAMSUN HABER 14.11.2019, 10:35 14.11.2019, 11:21

Olay bu sabah Kavakpınar Mahallesi, Kenan Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur Can Gürgen (35) işine gitmek için arabasına bindiği esnada kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden şahıs ağır yaralandı. Olayı gerçekleştiren şahıs veya şahıslar suç aletiyle birlikte olay yerinden kaçtı.
Olay yerine 112 sağlık ekipleri ile çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipler Gürgen’in hayatını kaybettiğini belirledi.
Bafra Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Uğur Can Gürgen Bafra Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Gürgen'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Haber: Mustafa İNAN
2°
açık
Namaz Vakti 11 Aralık 2019
İmsak | 06:11 | ||
Güneş | 07:44 | ||
Öğle | 12:33 | ||
İkindi | 14:52 | ||
Akşam | 17:13 | ||
Yatsı | 18:39 |