AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, parti genel merkezi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen performans değerlendirmesinde, Temmuz ayında 17. sıraya yükseldi.

AK Parti Genel Merkezinin il ve ilçe teşkilatlarının aylık performanslarını değerlendirdiği Teşkilat Performans Sistemi sonuçları açıklandı. Huriye Biter başkanlığındaki AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları, parti içi performansta, geçtiğimiz aylarda elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi.

14 basamak birden yükseldi

Partiye üye kazandırma başta olmak üzere birçok kriter baz alınarak gerçekleştirilen değerlendirmenin Temmuz ayı sonuçlarına göre, AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanlığı 97 tam puanla Şanlıurfa’nın 13 ilçesi arasında birinci, Türkiye genelinde de 919 ilçe arasında 17. sırada yer aldı. Haziran ayında 93.79 puanla 31. olan Harran İlçe Kadın Kolları, sıralamada 14 basamak birden yükselerek, zirve yolunda önemli bir adım daha attı.

Gözler zirvede

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, Teşkilat Performans Sisteminin, teşkilatların çalışmalarının değerlendirilmesi bakımından çok önemli bir gösterge olduğunu söyledi.

Sıralamada her ay daha yukarılara çıkmanın, bir sonraki ay için kendilerini motive ettiğini belirten Biter, “Elde edilen başarıda partimiz üyesi tüm kadınların büyük katkısı var. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Uyumlu ve istikrarlı çalışmanın önümüzdeki aylarda da devam ederek, Türkiye genelinde daha üst sıralara çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu.