Türkiye’nin mobilya üretim merkezlerinden İnegöl’e yeni ve modern fuar alanı kazandırılması için AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in öncülüğünde yapılan destek turları, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’i ziyaret ile devam etti. Her iki ziyarette de destek mesajları verildi.

Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve MODEF yönetim kurulu üyelerinin yeni fuar alanı için destek ziyaretleri sürüyor. MODEF Fuarcılık tarafından yapılacak olan Fuar alanı İnegöl´ün en değerli sosyal ve ekonomik alanı olan 80 bin metrekare alanda kurulması planlanıyor. 93 bin metrekare inşaat alanına sahip fuar alanının iki katlı olması planlanıyor. Bu alanda her türlü fuar faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi de hedefleniyor.

BEBKA kanalıyla İnegöl’e kazandırılması hedeflenen yeni fuar alanı için bir dizi ziyaretler yapan Milletvekili Hüseyin Şahin, MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve MODEF yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ile Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’i makamında ziyaret etti.

Hüseyin Şahin ise, “İnegöl’e kazandırılacak büyük projemiz için bölgemizdeki şehirlerde ziyaretlere devam ediyoruz. Bugün Eskişehir Valimizi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz Bilecik’te de devam edecek. Biz bu projenin tamamlanana kadar arkasındayız, takipçisi olacağız. İnşallah da bu projeyi İnegöl’e kazandıracağız. İnegöl, ismiyle müsemma hale gelmiş mobilya sektöründe sadece Türkiye´de değil, dünyada bir marka olma yolunda çalışmalar yapılıyor. Bundan 30 yıl önce başlamış ve bazen imkansızlıklardan dolayı yılda iki kez mobilya fuarının, alanının kifayet arz etmediğini biz müşahede ettik. Fuarcılık şirketi ve yönetim kurulu üyeleri bir proje hazırladılar. Biz de bu projeyi destekliyoruz” dedi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler ise, Eskişehir’e fuar alanı ve kongre merkezi yaptıklarını hatırlatarak, “Bu tür yatırımlar zordur. Zordur ama İnegöl gibi kolektif ruhu taşıyan ilçeler bu projelerin üstesinden gelir. Önemli olan birlikte hareket edebilmektir. Sizler bunu başarıyorsunuz. Gerek şahsi ticaretim, gerekse Ticaret Odası Başkanlığım dolayısıyla İnegöl’e sık sık geliyorum. İnegöl’ün gelişimini yıllardır takip ettim. Biz desteğimizi vermeye hazırız. Allah yardımcınız olsun” dedi.

Ziyarette konuşan Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, “Aynı bölgenin şehirleriyiz. Bölgelere değer katacak her türlü projeye destek verdik, vermeye devam ederiz. Bu proje bizim bölgemize değer katacak. Bu projeye de desteğimizi vereceğiz inşallah. Bursa ve İnegöl ile bölgemiz açısından bu eser önemli” diye konuştu.