AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel, Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) ziyaretinde, milletvekili olması halinde yetenek ve hedefleri doğrultusunda iş dünyasında “Ben de varım” diyebilecek devlet ve millet sevdalısı gençlerin kazandırılması yönünde çalışmalarının olacağını kaydetti. Yersel, “Bu süreçte gözbebeğimiz, servetimiz dediğimiz gençlerle ilgili orta ve uzun ölçekli projelerimizi ve tecrübelerimizi devletimizin hizmetine sunmak istiyorum” dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) ile Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti. Siyasette yeni bir isim olmadığını bugüne kadar edindiği bilgi, deneyim ve tecrübeyle önce aday daha sonra da milletvekili olması halinde hiçbir ayrım yapmadan Manisalılara ve Manisa’ya hizmet etmekten büyük bir mutluluk, onur duyacağını kaydeden Yersel, “Biz parti teşkilatının içinden gelen insanlarız. Bu nedenle teşkilatçılığı çok iyi bildiğimiz gibi sivil toplum kuruluşlarının da ne denli önemli olduğunu biliyor ve inanıyoruz. Sivil toplum kuruluşları toplumun nabzını tutan, birlik ve beraberliğini sağlayan kuruluşlardır. Manisa Genç İşadamları Derneği de sivil toplum kuruluşları arasında saygın bir yere sahip. Manisa’da ki genç işadamlarını temsil eden ve böylesine önemli bir vizyona, misyona, saygınlığa sahip olan MAGİAD’ı ziyaret ederek onların talep ve sorunlarını dinlemek istedik. Bizleri konuk ettikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
2015 SEÇİMLERİ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK
Yersel sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz Manisa’nın evladıyız. Biz daima Manisa’yı daha ileri nasıl taşırımın, daha iyi nasıl hizmet sunarımın hesabını yaptık. AK Parti’de de dava bilinciyle dava adamı olarak siyaset yapmaya çalışıyorum. Önümüzde çok önemli bir genel seçim var. Bu seçim Türkiye’nin bu günü ve geleceğine ışık tutacak bir seçim. Bu seçimde AK Parti olarak sadece diğer partilerle değil dış etmenlerle de mücadele edeceğiz. Dünya ölçeğinde gerçekleşecek bu denli önemli olan 2015 genel seçimlerinde devletimizin ve milletimizin hizmetkarı olmak için aday adaylığımı açıkladım. Sizi gençlerden isteğim Manisa için önemli olduğunu düşündüğünüz her projenin çalışmasında ekibinize beni de dahil etmenizdir. Allah hakkımızda hayırlısı olanı nasip etsin inşallah”
Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Özkara ziyaretinden dolayı AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel’e teşekkür etti. Yersel’i uzun yıllardır tanıdıklarını kaydeden Özkara, “Hüseyin Fehmi Yersel ‘in milletvekili aday adayı olması bizleri ziyadesi ile memnun etti. Kendisi gerek Manisa’da bulunduğu dönemde gerekse İstanbul’da yöneticilik yaptığı dönemde bizlerle irtibatını hiç kesmedi. Derneğimizin büyük organizasyonlarında bizlere her anlamda çok büyük destekler vermiş biri olarak kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz." dedi.
YERSEL’DEN MEMUR-SEN’E ÖVGÜ
AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Fehmi Yersel Manisa Genç İşadamları Derneği’nin ardından Memur- Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu ve yönetimini de ziyaret etti. Memur-Sen’in çizgisi, duruşu ve çalışmalarıyla örnek bir sendika olduğunu kaydeden Yersel, “Mehmet Emin Sofuoğlu Başkanımızın ve Memur-Sen çatısı altında bulunan sendika şube başkanlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Çalışan haklarının kazanılması yolunda verdikleri örnek sendikacılık ve dava sahiplenmesi konusunda ortaya koydukları dik duruş sebebiyle kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu ise; “Millete hizmet yolunda atılan her adımın, tüketilen her nefesin muteber olduğunu ve bu sürecin Manisa’mız için en güzel şekilde tamamlanmasını temenni ediyoruz. Hüseyin Fehmi Yersel’ in dava adamı olduğunun altını çizen Sofuoğlu, sahip olduğu bilgi, deneyim ve tecrübeleriyle Manisa için iyi işler yapacağına dair inancımız tamdır. Çıkmış olduğu bu hayırlı yolda kendisine başarılar diliyoruz” dedi.