Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde düzenlenen Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.
Adilcevaz Belediyesi tarafından düzenlenen ve 29 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde Milli Eğitim Müdürlüğü takımı ile karşılaşan Adilcevaz Belediye Spor, normal süresi 3-3 biten karşılaşmayı penaltılarda 8-7 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Turnuvanın üçüncülük maçında Kaymakamlık ile Emniyet Gençlik takımlarının mücadele etmesi gerekirken, Kaymakamlık takımı maça çıkmayarak 3-0 hükmen yenik sayıldı. Bu sonuçla turnuvanın üçüncüsü ise Emniyet Gençlik takımı oldu.
Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, bu tür etkinlikleri arttırarak devam ettireceklerini ifade ederek, “Düzenlediğimiz bu tür sosyal faaliyetlerle gençlerimizi spora yönlendirmeye çalışıyoruz. Turnuva boyunca gençlerimiz çok güzel mücadele ettiler. Belediye olarak bu tür etkinlikleri arttırarak devam ettireceğiz. Bu turnuva sonunda kazanan dostluk oldu, kardeşlik oldu. Turnuva boyunca mücadele eden bütün gençlerimizi göstermiş oldukları başarı ve özverilerinden dolayı kutluyorum. Turnuvaya katılan kurumlarımıza, sporcu arkadaşlarımıza ve bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupaları Belediye Başkanı Necati Gürsoy, meclis üyeleri Fikri Ölçücü, Necmettin Boz ve Ziraat Mühendisi Suat Yılmaz tarafından verildi.
Maç sonunda bütün takım oyuncularının hep birlikte halay çekmesi renkli görüntülere sahne oldu.