Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığını ziyaret etti.

Ziyarete Kent Konseyi Çocuk Meclisi sorumlusu Prof.Dr. Yıldız Akpolat, Erzurum Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Köksal Yavuz ve Çocuk Meclisi Başkanı Betül Şengüllendi ve Çocuk Meclisi üyeleri katıldı.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi sorumlusu Prof. Dr. Yıldız Akpolat, ‘Çocuklarımızda jandarmamıza ve askerlerimize karşı vatani duygular çerçevesinde ilgi göstermesi onlarda milli bilincin gelişmesi itibariyle önem arz ettiğini söyledi.

Yapılan ziyarette çocuklara ilgi ve alaka gösteren Tüm General Güray Alpar ve üst düzey komutanlara teşekkür eden Akpolat, “Tarih ve Sosyal Antropoloji alanlarında doktorası olan Güray Paşamız, çocuklarımızın Erzurum tarihi, Nene Hatun ve Pasinler Savaşı hakkında bilgiler aktardı. Çocuklarımıza kitap hediye etmelerinin yanında Erzurum jandarma Bölge Komutanlığı yemekhanesinde çocuklara jandarma mutfağından ve aşçımızın elinden pizza ikram ettiler. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.