Bolu’da, Türkiye Trial Şampiyonası’nın son ayağı, Kent Meydanı’nda yarışmacıların seramonisiyle başladı.

Türkiye Trial Şampiyonası’nın 6’ıncı ayağı, Bolu’da başlıyor. Türkiye şampiyonunun belli olacağı yarışma öncesinde takımlar Bolu Kent Meydanı’nda kurulan alanda seramoni gösterisi gerçekleştirdiler. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın katılımıyla ve start vermesiyle başlayan seramoni offroad meraklılarının ve vatandaşların büyük ilgisini gördü. Şampiyona, saat 13.30’da Çakmaklar Çamlığı bölgesine kurulan 80 dönümlük offroad pistinde başlayacak.

Şampiyona öncesinde yarışma hakkkında açıklama yapan Bolu Offroad Kulüp Başkanı Burhan Turan, yarışmada 5 takımdan oluşan 10 aracın olduğunu belirterek, “Türkiye Trial Şampiyonası’nın 6’ıncı ayağı Bolu’da gerçekleşiyor. Bolu’nun spor kenti olması için elimizden geleni yapıyoruz. Buradan çıkacak sonuçlar Türkiye şampiyonunu belli edecek” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, Bolu’nun sporun her branşının kamp merkezi olacağını ifade ederek şunları söyledi: “Bolu’muz spor, sağlık, gençlik ve turizm kenti olacak. Sporun her branşının kamp merkezi olacak. Offroad pistlerinden çok önemli bir pisti yaptık. Şampiyonanın son ayağı Bolu’da yapılacak. Önümüzdeki süreçte bütün federasyon başkanlarını çağırdık. Onlarla Bolu’nun kendi federasyonlarıyla ilgili problemlerini ve çözüm yollarını tartışacağız. Bütün çalışmalarımızı Bolu’nun spor ve turizm kenti olması için sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreç Bolu halkının bunlardan nemalandığı bir süreç olacaktır. Bize katkı veren spor branşlarının her birindeki, özellikle Bolu’daki gençler bizim öncülüğümüzü yapıyorlar. İnşallah bugünkü yarışlar kazasız belasız geçer” diyerek sözlerini tamamladı