Soma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Işık, Kasım ayında yapılacak oda seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı.

Kasım ayında gerçekleştirilecek genel kurulda, mühendisler, mimarlar ve müteahitlerden oluşan 2. meslek komitesinden seçimlere gireceğini açıklayan Başkan Hakan Işık, "Toplamda bin 500 üyemiz bulunuyor. 7 meslek komitesinden 19 meslek grubuyla seçimler gerçekleşecek. Yarım kalan işlerimiz var, bunları da tamamlamak için yeniden aday olduğumuzu açıklıyoruz. Soma için hayırlısı olsun"

Soma OSB’de kamulaştırma sona eriyor

Soma Organize Sanayi Bölgesi’nde altyapı çalışmaları için 600 dönümlük arazinin kamulaştırıldığını aktaran Soma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Işık, "Altyapı çalışmaları kısa süre içerisinde başlayacak. Zaten kaynak elimizde hazır. Yatırımcı açısından cazip bir konumda olan Soma Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcı sıkıntısı çekmiyoruz. Her geçen gün farklı firmalar yatırım için irtibata geçiyor. Mevcut yatırım alanı yetersiz kalacağı düşüncesiyle diğer taraftan yatırım alanını 10 bin dönüme çıkarmak için çalışmalar devam ediyor. Soma OSB yatırımcılar için cazip bir yer. Çünkü burada hazır işgücü var. Doğalgaz çalışmaları da önümüzdeki süreçte başlayacak. Bakanlıkta Soma OSB için hassas davranıyor. Öte yandan gerek valimiz gerek kaymakamımız gerekse Soma Belediyesi ve müteşebbis heyetimiz önemli çalışmalar yürütüyor. İnşallah önümüzdeki süreçte altyapı bitince yatırım alanları firmalara tahsis edilecek ve hummalı bir çalışma başlayacak" dedi.