MHP İl Başkanı Hamdi Ayan seçim startı verdiklerini belirterek çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP İl Başkanı Hamdi Ayan seçim geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen aday tanıtımının ardından seçim startını verdiklerini ifade ederek 5 Milletvekili adayı ile birlikte çalışmalara başladıklarını söyledi. Dün Alaplı teşkilatı ile başlayan programların diğer ilçelerde de devam edeceğini ifade eden Ayan şunları söyledi:
“Aday tanıtımımızla seçim startımızı verdik. Adaylarımızı beş tanesi Alaplı teşkilatımızın hazırlamış olduğu programa katıldılar. Bugünde yine Ereğli’de beş arkadaşımız birlikte çalışıyor. Bu bizim bir haftalık programımız 5 milletvekili adayımız ilçelerimizde programlara katılarak birlik beraberlik mesajı veriyorlar. Bunlar bizim 10 saat çalışma programımız vatandaşlarımızdan yoğun talep var bu çalışma saatlerini 12-14 saate çıkarmayı düşünüyoruz. MHP’ye Zonguldak’ın ihtiyacı var. Dolayısıyla Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı var. Bu bakım arkadaşlarımıza biraz yükleniyoruz. Biraz çalışmaları ve gayret etmeleri gerektiğini görüyoruz. Zonguldak’ta girilmedik ev sıkılmadık el kalmayacak. Zonguldak’ta en iyi listeyi yaptığımızı düşünüyoruz. Zonguldaklı vatandaşlar bu konuyla ilgili gerek sosyal medyada olsun gerekse bizlere destek anlamında en iyi listenin MHP partisinde olduğunu ifade ediyorlar. Biz bunları halkımıza sorarak genel merkezimizin bir halk anketi çalışması bir teşkilat çalışması yaptı. Bunun üzerinde halkımızın istediği bir iradeyi ortaya çıkartmış olduk. Bu bakımdan da listemiz avantajlı hale geldi. Bizim Zonguldak halkından özellikle isteğimiz şudur. Biz onların kardeşleriyiz bir onların arkadaşlarıyız. Bize bir dönem şans versinler. Yola çıkarken bir sloganımız vardı. En az iki milletvekili istiyoruz biz. Bir milletvekili politika yönünden hizmet ederek ikinci milletvekili bürokratik yönünden hizmet eder. 1. Sıradaki Zeki Çakan tecrübeli ve deneyimli bir siyasetçi bu önemli bir avantaj Zonguldak için 2. Sırada Yavuz Erkmen var o da bürokrat işte bunların ikisini meclise gönderebilirsek Zonguldak’ın önünü açacak değerli ağabeylerimiz var. Zonguldak halkı bizi en iki milletvekili ile yollarlarsa Zonguldak hizmet almaya başlayacaktır. Bu seçimlerin ben özellikle ben kardeşlik ve barış içerinde geçmesini istiyorum.”
"7 HAZİRANDA SANDIĞA GİDİN"
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde Zonguldak halkının sandığa gitmesini isteyen Ayan “Zonguldak’ta şuan yüzde 11 civarında kararsız var. Karasız olup ta sandığa gelmemek mevcut olanı onaylamaktır. Bu bakımdan 7 Haziran 2015 günü Zonguldak halkı sandığa gelsin 4 yılda bir kendilerini yönetecek olan iradeyi seçmek için sandığa gelsinler. Biz MHP olarak bu konuda rahatsız olan engelli olan arkadaşlarımızı teşkilatlar olarak gerekli hizmeti kendilerine sunacağız şeklinde konuştu.