Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Silifke İlçesini ziyaret ederek, Silifke Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Olağan Toplantısı’na başkanlık etti. Çakacak, ziyaretinde Silifke halkıyla da bir araya geldi.
Silifke Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Olağan Toplantısı’na, Vali Çakacak’ın yanı sıra Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Doğan ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ile firma yetkilileri katıldı. 2014 yılı denetim ve faaliyet raporlarının değerlendirildiği toplantıda, Müteşebbis Heyeti Başkanvekili, yönetim ve denetim kurulu üyeliği için seçim yapılırken, Nurettin Kaynar, güven tazeleyerek Başkanvekilliğine yeniden seçildi. Ayrıca OSB’ye yeni hizmet binası projesi de toplantının gündem maddeleri arasında yer aldı.
Toplantıda konuşan Vali Çakacak, Müteşebbis Heyete yeni katılan üyelerin bölgenin gelişmesi için önemli katkılar sunacağını söyledi. Başkanvekilliğine yeniden seçilen Kaynar’ı kutlayan ve başarı dileklerini ileten Çakacak, Müteşebbis Heyeti Başkanı olarak Silifke OSB’yi sık sık ziyaret edeceklerini belirtti. Çakacak, “Bugün Silifke ilçemizin değerli sanayicileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu ülkenin güzel insanlarına hizmet etmek bizim için onurdur, şereftir. Vatandaşlarımız kimi zaman sorunlarının çözülmesinden ziyade yöneticilerini yanlarında görmek, onlarla birebir görüşebilmek, onların ilgisiyle karşılaşmak istiyorlar. Görev yaptığımız yerlerde vatandaşımızın hayır duasını alabiliyorsak bizim için en büyük mutluluk budur” dedi.
Toplantının ardından Silifke Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyet gösteren bir mermer fabrikasını da gezen Çakacak, fabrikada incelemelerde bulunarak, yetkililerden üretim ile ilgili bilgiler aldı.
İlçe ziyareti kapsamında Silifke Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret ederek incelemelerde bulunan Çakacak, Silifkeli vatandaşlarla da bir araya geldi. Menderes Caddesi üzerindeki esnafa hayırlı iş dileklerinde bulunan Çakacak, vatandaşlarla sohbet etti.