ŞENOL GÜNEŞ: "HAYATI ONDAN ÖĞRENDİM"
Trabzonspor'un eski asbaşkanı Kenan İskender için, Trabzon İskenderpaşa Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Spor, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişinin katıldığı namazdan önce konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, şunları söyledi:
"Ağabeyimizi, babamızı kaybettik. Acımız çok büyük. Trabzon çok büyük bir insanını kaybetti. Üniversiteyi bitirdim ama ben hayatı ondan öğrendim. O hep bizimle beraber olacak. Mekanı cennet olsun. Onu yaşatacağız. Trabzon ve Türkiye'nin çok büyük kaybı olarak görüyorum."
ÖZAK: "TRABZONSPOR'U AİLESİNDEN ÇOK DÜŞÜNÜRDÜ"
Eski başkanlardan Faruk Özak ise Trabzon'un bir kanaat önderini kaybettiğini belirterek şu ifadeleri kulllandı:
"Cenazesinde her kesimden insan var. Bu bir sevgi ve vefa göstergesi. Duruşuyla, yaşantısıyla, Trabzonspor'a olan aşkıyla hepimizin öğretmeni oldu. Ben inanıyorum ki ailesini Trabzonspor'dan sonra düşündü. Her günü Trabzonspor'la geçti. Biraz önce konuşan Türkiye'nin gururu Şenol Güneş'leri yetiştiren de o, bizleri idareci olarak yetiştiren ve eğiten de odur. Trabzonspor'un her kuruşunu yetimin hakkı gibi korudu. Her açıdan örnek oldu. Paylaşımcı bir insandı. Trabzonspor konusunda onun işyeri beyin fırtınası yapılan mekandı. Hepimizin zaman zaman fikir aldığı bir insandı."
TOPRAĞA VERİLDİ
Kenan İskender'in cenazesi, kılınan cenaze namazından sonra Bostancı Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

FOTOĞRAF