Lojistik şirketlerinden Günaydın Group ve New World Travel ortaklığıyla geliştirilen “PROGO Ulaşım Asistanı” uygulaması düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. Uygulama; bireysel ve kurumsal, havalimanı, şehir içi ve şehir dışı tüm ulaşım ihtiyaçlarını karşılayan bir yazılım olmasıyla dikkat çekiyor.

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın ile New World Travel ve PROGO’nun kurucu ortağı Kerem Serkan Çoban’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda PROGO’nun bireysel ve kurumsal, havalimanı, şehir içi ve şehir dışı tüm ulaşım ihtiyaçlarını karşılayan bir yazılım olduğu anlatıldı. Erol Günaydın, sektörde yarım asırdır “mükemmele ulaşım” felsefesi ile çalıştıklarını belirterek, “İş modellerimizi teknolojiye uyum sağlayan değil, mükemmeli oluşturan çağdaş teknolojileri kullanan modeller yapmak için yeniden tasarladık. Bugün bu felsefeyle karşınıza ilk dijital ürünümüz olan PROGO’yu çıkarmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

PROGO’nun yaklaşık 10 milyon lira yatırım maliyeti bulunduğunu dile getiren Günaydın, şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Muğla’da kullanılan yazılımın şehir içi ve şehirler arası ulaşımı aynı anda sunabilen tek uygulama olduğunu ve yurt dışı pazarına da açılacağını vurguladı.

"Müşteri memnuniyeti ve güvenlik"

Ulaşım sektörünü günümüzün koşullarına uygun bir şekilde dijital platforma taşıdıklarını söyleyen New World Travel ve PROGO’nun kurucu ortağı Kerem Serkan Çoban ise “VIP taşıma, ulaşım, seyahat, yasal seyahat, havalimanı transfer ve şehirler arası ulaşım gibi birçok kavramı yeniden tanımlamak için PROGO ile birlikte yola çıktık. Karayolu taşımacılığındaki 50 yıllık tecrübemizi ve 20 yıllık ’VIP Taşımacılık’ alanındaki mesaimizi bir potada eriterek temel iş modellerimizi oluşturduk. Bugün bu iş modellerimizin kapılarını dijital dünyaya açtık” dedi.

Günaydın Group’un gücüyle sektörde büyüme hedefleri olduğunu ve PROGO’nun kamu taşımacılığıyla karıştırılmaması gerektiğini ifade eden Çoban, kendileri için müşteri memnuniyetinin yanı sıra güvenliğin başta geldiğini sözlerine ekledi.

"En kolay ve ekonomik yol"

Web, IOS ve Android platformlarından indirilebilen PROGO, ulaşımın tüm yasal sorumluluğunu yerine getiren, geleneksel ve dijital iş modellerini eş zamanlı olarak yürütebilen dünyadaki tek uygulama özelliğini taşıyor. Şehir içi, şehirler arası ve yıl sonu itibariyle yurt dışında; ister iş ister gezi amaçlı tüm ulaşım ihtiyaçlarını karşılamanın en kolay ve ekonomik yolunu sunacağı belirtilen PROGO’nun, planlı yolculuğu herkes için ulaşılabilir, ekonomik ve kolay kullanımı; Web, IOS ve Android platformları aracılığıyla kişinin kapısına kadar getirdiği ifade edildi.