2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bilecik İli Okul Sporları kapsamında gerçekleştirilen Özel Sporcular Atletizm Müsabakaları’nda dereceye giren Bilecik Özel Eğitim Ortaokulu ve Bilecik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri madalyalarını aldılar.

Bilecik Edebali Stadı’nda yapılan madalya törenine Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Okul Müdürü İbrahim Aydoğar ve şube müdürleri katıldı.

Madalya töreni öncesi konuşma yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, özel eğitim öğrencilerinin başarılarını ve yaşadıkları heyecanı görmekten son derece mutlu olduklarını ifade etti. Durmuş, “Eğitimde feda edebilecek bir fert yoktur anlayışının bir sonucu olarak bize emanet edilen öğrencilerin her alanda iyi şekilde yetiştirilmesi ve aktif bireyler olarak toplumsal hayata katılımlarının sağlanması için büyük gayretler gösteriyoruz. Fırsat verildiğinde öğrencilerimiz neler yapabilecekler, bizlere bunu aldıkları madalyalarla gösterdiler. Ben bu anlamda öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi.