İzmir’İn Seferihisar ilçesi uluslararası basketbol akademi kampına ev sahipliği yapıyor. Seferihisar İzzet Gül Kapalı Spor Salonu’nda başlayan Teos Basketbol Kampı’na Seferihisarspor, Doğa (Alanya), Denktaş (Aydın), Urla (İzmir), Ekin (İzmir), Torbalı (İzmir) genç takımları katılıyor.
Uluslararası Basketbol Kampları Organizatörü (İBAC) Cenk Dumlupınar, kampa 50 sporcu ve 12 antrenörün katıldığını ifade etti. Teos Basketbol Kampı’na yoğun bir katılım talebi aldıklarını belirten Dumlupınar, “Her sömestr ve tatil aralarında değişik illerden farklı takımlarla basketbol turnuvası düzenliyoruz. Seferihisar’ı çok sevdiğim için bu yıl bu kampı Seferihisar’ın salonunda yapmaya karar verdik. Başkanımızı verdiği destek için çok teşekkür ediyoruz, istediğim 2 hafta sürecek kampımızda arkadaşlık ve sporun birlikte nasıl daha zevkli hale geleceğini öğretmektir” dedi.
Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Özata da ilçeye gelen sporculara, “Umarım her yıl burada buluşuruz, turnuvamızın centilmenlik içinde sakatlanma olmadan geçmesini temenni ediyorum. Hepinize başarılar dilerim” diye konuştu.
Kamp Seferihisar İzzet Gül Kapalı Spor Salonu’nda bir hafta boyunca sürecek.