A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, ligdeki şampiyonluk yarışına ilişkin sorulan bir soruya, "O ayrı bir konu" diye yanıt verdi.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kayseri ve çevre illerde futbol paydaşlarıyla buluşmak üzere Kayseri’ye geldi. THY’nin tarifeli uçağıyla öğle saatlerinde Kayseri Erkilet Havaalanı’na gelen Terim’i havaalanında TFF Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı ve yetkililer karşıladı. Elbaşı’nın torunu Karahan Elbaşı, tecrübeli teknik adama çiçek verdi.
"YOL HARİTAMIZI ÇİZMEK ÇOK ÖNEMLİ"
Gerçekleştirilen toplantılara ilişkin bilgi veren Terim, "Bu buluşmalarımız gayet güzel gidiyor. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde Türk futbolunu bütün unsurlarıyla beraber oluyoruz ve onları dinliyoruz. Bu Türkiye Futbol Federasyonu olarak yol haritamızı çizmek için çok önemlidir. Bu bize çok önemli bir arşiv olacak. Toplam da 20’yi geçecek toplantı olacak” dedi.
Tecrübeli teknik adam, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışına ilişkin soruya ise, "O ayrı bir konu" diyerek cevaplamadı.
Terim daha sonra TFF Kayseri Bölge Müdürlüğü’ne bağlı illerin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanları, BESYO, TÜFAD, Gençlik ve Spor İl Müdürleri, futbol il temsilcileri, Milli Eğitim müdürleri ve belediyelerin spor teşkilatlarının yöneticilerinin katıldığı toplantı için Ommer Otel’e geçti. Deneyimli teknik adam yarın da profesyonel kulüplerin başkanları, futbol sorumluları ve antrenörleri buluşarak, çeşitli görüşmeler yapacak.