Salon İsmail'in sahibi tanınmış iş insanı İsmail Özkan ile Demet Kartal'ın oğulları Taylan Özkan; Filiz- Resul Şeref çiftinin kızları Ezgi Şeref, bir ömür boyu mutluluk için 'evet' dedi.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ

Samsun Yelken Kulübü’nde düzenlenen nikah töreninde, Atakum Belediyesi Başkan Vekili Fikret Can Demir, şahitlerin huzurunda genç çiftin nikahını kıydı. 

Demir, nikahı kıydıktan sonra damat Taylan Özkan’a 'İstanbul Sözleşmesi Yaşatır' yazılı broşür vererek “Zaten önemini biliyorsunuzdur ama biz tekrardan hatırlatalım İstanbul Sözleşmesi yaşatır diyoruz. Bu sözleşmeyi yaşatalım diyorum” dedi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Nikah törenine, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Yeşilyurt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yeşilyurt ve eşi, Yeşilyurt A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yeşilyurt ve eşi, Yeşilyurt A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Yeşilyurt ve eşi, Samsunlu iş insanı Köksal Ersayın, Eski Samsunspor Başkanı Mehmet Bank, eski Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Köktaş Lojistik Şirketi Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mevlüt Köktaş, eski İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, BSE Radyo Televizyon Yayıncılığı  A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akyüz ile eşi Elçin Akyüz ve çok sayıda iş insanı, aile yakınları ve dostları katıldı.  


Buğrahan MAYUK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.