Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkan Abdulkadir Geylani Taş, 15 Temmuz’da meydanlarda olacaklarını açıkladı.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkan Abdulkadir Geylani Taş, Ülkemize karşı 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen hain ve alçak darbe girişiminin yıl dönümünde hain ameller besleyen bütün alçaklara karşı uyanık olacaklarını ifade etti.

Abdulkadir Geylani Taş açıklamasında, “Türk milleti gözü karadır. Ülkemizin her karış toprağı için güvenlik güçlerimizle birlikte ülke nöbetine aralıksız devam ediyoruz. Tek devlet, tek bayrak, tek millet ve tek vatan için devletimizin hükümetimizin, milletimizin emrindeyiz. 15 Temmuz günü ülke genelinde olduğu gibi Adıyaman’da da bütün muhtar arkadaşlarımızla birlikte meydanlarda olacağız. Gaflet ve delalet içinde olanlara bir kez daha milletçe gerekli cevabınızı vereceğiz. 15 Temmuz’da Ülkemizin hainlere karşı dik duruşunun mimari Büyük Liderimiz ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yüce Allah bu ülkenin başından eksik etmesin. 15 Temmuzda şehit olan bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Yüce Türk milletine Allah bir daha asla böyle hainlere fırsat vermesin inşallah” dedi.

Taş açıklamasının devamında, “Ülkemiz için dün de vardık, bugünde varım, yarın da varım. Allah ömür verdikçe, Allah izin verdikçe bu uğurda gözümüzü kırpmadan hazırız. 15 Temmuzu unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” diye konuştu.