Ercan ATA/ANKARA, () - SPOR Toto Süper Lig'in 6. haftasının açılış karşılaşmasında Osmanlıspor, sahasında konuk ettiği Trabzonspor'u 3-1 yenerken, maçın ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı açıklamada hakemleri eleştirerek, "Kimsenin hakkını yemesinler" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 10 kişi ile kazanmanın anlamlı olduğunu belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

"Webo'nun golü ofsayt değil. Kaç sefer izledim. Hakem hakemlik yapmadı. Biz 3-1 yendik ama yine söylüyorum böyle hakemlik olmaz. 3-1 gibi bir skorla Trabzonspor gibi bir takımı yenmek çok önemli. Trabzonspor'a ayrı bir sempatim var, onlara da başarılar diliyorum. Sivasspor maçını hakem hediye etti ve oradan gitti iki puanımız. Konya'da aynısı, haksızlık aldı boyunu gidiyor. Ben artık bu haksızlıkları toplayıp bir göstermek istiyorum. Bugün Musa'yı attı hakem, haklı. Bu hataları düzeltecek olan Merkez Hakem Kurulu. Hakemin bariz bir golü saymamasını izah etmek mümkün değil. Biz bugün mağlup da olabilirdik. Ben yenmemize rağmen söylüyorum ki, anlamlı olsun. Kimsenin hakkı yenmesin. Trabzonspor'un da, Galatasaray, Beşiktaş, Osmanlıspor ve Anadolu takımlarının da hakkı yenmesin."