Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi 3X3 Sokak Basketbolu turnuvası başladı.
Aktekke Kent Meydanında düzenlenen sokak basketbolunun açılış törenine, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ile sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karaman Valisi Murat Koca ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkanın hava atışı ile başlattığı ilk gün karşılaşmaları renkli görüntülere sahne oldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Bugün açılışını yaptığımız Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi Sokak Basketbolu turnuvası sporseverlerce büyük ilgi gördü. İlk gün sekiz maç oynanan turnuva 4 gün devam edecek olup, turnuva sonrası dereceye giren sporcularımız çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek. Şuan sadece 18 yaş altında gerçekleştirilen 3X3 sokak basketbolu turnuvası sporseverlerden büyük ilgi gördü. Turnuvayı 18, 25 yaş ve 25 yaş üstü olarak tüm yaş gurubunun mücadele edebileceği turnuva haline getireceğiz. Turnuvalara katılmak isteyen vatandaşlarımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne giderek yada arayarak detaylı bilgi alabilirler ve kayıt yaptırabilirler” diye konuştu.