KALICI OLSUN
Kaan DEMİRKIRAN:Dünya'nın sekizinci harikasını yapacak olsam kültürümüzü anlatacak kalıcı bir şey yapmayı düşünürdüm. Ekonomiye de  katkı sağlayacak bir şekilde yapı elde ederdim. 

ÇOK BEĞENİYORUM
Ramazan TOPUZ:Dünyanın sekizinci harikası olacak olsa bilim insanı Nikola Tesla olurdu. Görüşlerini mücitliğini ve düşünme tarzını çok beğeniyorum bu yüzden de tüm dünyanın bilmesini isterim.

ÜNLÜ MEKAN
Soner Kaan BOLAT:Dünyanın sekizinci harikasını seçecek olsam San Francisci da ki Golden Bridge'yi seçerdim. Çok ünlü bir yer olduğu için tüm herkesin bunu öğrenmesini isterim.

DÜNYA'DA BİLİNSİN
Ahmet Fatih YILDIZ:Dünyanın sekizinci harikası olsa olsa Türkiye olur. Vatanımız ülkemiz Dünya'da herkes tarafınfan bilinmeli. Türkiyeyi çok seviyorum.

HARİKA
Ramazan KARAASLAN:Dünyanın sekizinci harikasını seçecek olsam Samsun'u seçerdim. Memleketimiz oldukça güzel harikaların arasında yer almalı.

FAALİYET ALANI ÇOK
Ömer ASAF: Dünyanın harikalarından birinin Samsun olduğunu düşünüyorum. Sahil yolu bisiklet yolu gibi bir çok faaliyet alanı var. Bu yüzden Dünyanın sekizinci harikası olarak Samsun'u seçerdim.

MİMARİ YAPISI
Mehmet Rasim ZENGİN:Dünya'nın sekizinci harikasını seçme şansım olsaydı kesinlikle Anıtkabir olurdu. Mimari olarak çok güzel bir yere sahip güneşin doğuşu ve içerideki askerlerin nöbetleşme şekillleri her türlü güzel olduklarını düşünüyorum. Bu yüzden de Anıtkabir derdim.

COĞRAFİ KONUM
Eren MORGİL:Dünya'nın sekizinci harikasını seçecek olsaydım Türkiye'yi seçerdim. Coğrafi konum olarak çok iyi bir yere sahibiz ve harikalar arasında yer alması gerektiğini düşünüyorum.

MERAK EDİYORUM
Kaan OĞUZ:Dünya'nın sekizinci harikasını seçecek olsam Maçi Puçi'yi seçerdim. Hem merak ettiğim hemde sevdiğim bir yer.

DÖRT DÖRTLÜK
Ali Arda KARIMAN:Dünya'nın sekizinci harikası olarak Samsun'u seçerdim. İstanbul da yaşıyorum fakat Samsun gibi güzel bir memleket görmedim. Deniz her yere yakın bisikletyolları var. Dört dörtlük bir şehir.