RAMAZAN Bayramı tatilini geçirmek için Bodrum'u tercih edenler, gündüz deniz kum ve güneşin tadını çıkarırken, gece de eğlence mekanlarında hazırlanan programlarla eğlendi.
Bodrum'da bayramın ilk günü gündüz sahillerde yaşanan yoğunluk gecede eğlence mekanlarında devam etti. İşletmelerin çoğunda adım atacak yer kalmadı. Eğlence mekanları hazırladıkları programlarla tatilcilere farklı seçenekler sundu.
Gümbet'te Barlar Sokağı olarak bilinen Erguvan Sokak ve çevresinde içeriye girmek için tatilcilerin kuyruk oluşturduğu eğlence mekanları tıklım tıklım doldu. Sokakta insan seli yaşandı. Bazı işletmeler kapılarını kapatarak içeriden çıkışlar olmadan yeni müşterilerini alamadı.
İREM DERİCİ DANSÇILARI KISKANDI
Şarkıcı İrem Derici, Gümbet'teki Moss Club'ta sahne aldı. Mekana eşi ünlü radyocu Rıza Esendemir ile gelen Derici, konserine eşinin 'Değmezsin Ağlamaya' remixi ile başladı. Sahnede Dj Emrah Karaduman'ın eşlik ettiği Derici, tatilcilerin bayramı kutladı. İşletmenin dansçılarının da gösteri yaptığı bir şarkısının ardından gözünün dansçılara kaydığını söyleyen Derici "Bundan sonra sözleşmeye yazdırıyoruz. Biz sahnedeyken güzel kadınlar dansçı olarak çıkmasın. Kardeşim bizimde gözümüz kayıyor yani. Dansçı kızları izliyoruz. Siz burada nasıl bizi izleyeceksiniz değil mi" diyerek gülümsedi. Derici sahne performansı ile büyük beğeni topladı.
ÜNLÜ DJ'LER PLAKLARINI TATİLCİLER İÇİN DÖNDÜRDÜ
Gümbet'te Club Posh'ta Dj Suat Ateşdağlı, Pasha Club'ta özellikle gurbetçilerin gönlünde taht kuran Hannover doğumlu Dj Şenol Uzman yer aldı. Tatilciler gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans edip, eğlendi.
Bodrum Antik Tiyatro'da ise Volkan Konak konser verdi. Melis Dağ Mandalin Bar'da, Edis ve Ozan Çolakoğlu Halikarnas Disko'da, Serdar Ortaç ise Sahne İstanbul'da sahneye çıkarak tatilcilere keyifli bir gece yaşattı.

FOTOĞRAF