Nazilli Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Açık ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ederek dernek binalarının açılışı için özel davette bulundu.
Nazilli’de 82 mahalleyi temsil eden Muhtarlar Derneği ve Yönetim Kururlu Üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek, dernek binalarının açılış töreni için özel davette bulundular. Nazilli Muhtarlar Derneği adına ziyarete, Muhtarlar Derneği Başkanı Sevindikli Mahallesi Muhtarı Zeki Açık ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Arslanlı Mahallesi Muhtarı İbrahim Topçuoğlu, Esenköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Durmaz, Kızıldere Mahallesi Muhtarı Ali Pekel, Sümer Mahallesi Muhtarı Erdoğan Dilbaz, Pirlibey Mahallesi Muhtarı Şükrü Pamukoğlu, Yaylapınar Mahallesi Muhtarı Dündar Balcıoğlu, Güzelköy Mahallesi Muhtarı Ali Sema Şen, Apaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet Apak Kahvederesi Mahalle Muhtarı Veysel Kösem’ve Çaylı Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Şengül katıldı.
Nazilli’li 82 muhtar güçlerini dernek olma yolunda birleştirerek Nazilli Muhtarlar Derneği’ni kurmalarının ardından Derneğe ait bir hizmet binasına da Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın katkıları ile kavuşuyor. Çok Katlı Otopark içerisinde yer alan Belediye Dükkânlarından birini Nazilli Muhtarlar Derneğine tahsis edilmesini sağlayan Başkan Alıcık’a 20 Mart Cuma günü saat 11.00 de düzenledikler i açılış töreninde açılış kurdelesini kesmesi için özel davette bulunan muhtarlar hizmet binasını kendilerine tahsis edilmesini sağlayan Haluk Alıcık’a tüm mahalle muhtarları adına teşekkür ettiler.