Çorum'da 2 grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Bahar Caddesi'nde meydana geldi. İki grup arasında nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar sokak ortasında birbirlerine ateş açmaya başladı. Pompalı tüfeklerin kullanıldığı silahlı kavgada Birol Uslu (19) başına gelen mermi ile yaralandı. Gruplar Uslu'nun yerde yatmasına aldırış etmeden çatışmaya devam etti. Olayda Eşref Y. (23) ve Sezai Ç. (21) de yaralandı.

Çevredekiler tarafından durum polis ve 112 acil ekiplerine bildirildi.
Olay yerine gelen ekipler yaralılara ilk müdahaleyi ambulansta yaptıktan sonra Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olayda ağır yaralanan Birol Uslu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay mahallede sakinlerine de korku dolu anlar yaşattı. Olay yerine gelen polisler bölgeyi kontrol altına alarak, araç ve yaya trafiğine kapattı. Çok sayıda polis ekibi de olay yerine sevk edildi. Olay yerindeki incelemede 40'a yakın boş kovan bulundu. Kavgada kullanılan bir pompalı tüfeğe polisler tarafından el konuldu.

Kavgaya karışan ve isimleri henüz öğrenilemeyen 3 şahıs olay yerinden kaçtıktan kısa süre sonra polisler tarafından yakalandı. Bazı kişilerin arandığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.