AK Parti 7 Haziran seçimleri için yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. 6-0 hedefine odaklanan AK Parti Malatya Milletvekili adayları, Bostanbaşı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Bostanbaşı Mahallesi Akkent Sitesi’nde düzenlenen toplantıda, Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları, ortak toplantıyı renklendirdi. Bostanbaşı sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği mahalle toplantısında AK Parti’nin seçim şarkılarına coşkulu kalabalık tarafından eşlik edildi.
Mahalle toplantısına, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili adayı Öznur Çalık, AK Parti Milletvekili Adayı Bayram Taşkın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve partililer ile vatandaşlar katıldı. Düzenlenen mahalle toplantısında açış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, “Aslında 3 aşamalı bir seçim yaşadık. Birinci aşamasında oylarınızla göreve getirdiğiniz insanlar sizlerin hizmetine geldi. İkinci aşamada bu partinin kurucu genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yaptınız. Üçüncü aşamada ise Ahmet Davutoğlu hocamızın elini güçlendirerek, anayasayı değiştirebilecek şekilde Başbakan yapacaksınız” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın da, “Türkiye’de küllenen siyasi temellerin yeniden yeşerebilmesi, milletin istikametinde devam edebilmesi için, 7 Haziran büyük önem arz etmektedir. AK Parti iktidarlarının başlatmış olduğu çözüm sürecinin başarıya ulaşması için, güven içinde yaşama bir toplumun vazgeçilmez unsurlarındandır. Bir yerde güven ve huzur yoksa orada ne siyasetin ne ticaretin nede ailenin ağız tadı olur” diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık, ana muhalefet Partisine göndermelerde bulundu. Çalık, “CHP Genel Başkanını, Kılıçdaroğlu’nu tanıyor musunuz? Kılıçdaroğlu başbakan olmak istiyormuş. Biz de dedik ki 23 Nisan’da gel Başbakan bir günlüğüne koltuğunu versin. Kılıçdaroğlu her şeyi hayal olarak gördüğü gibi Başbakanlıkta da hayal görüyor ve sizlere kurduğu hayaller gibi vaatlerde bulunuyor, bol keseden atıyor. Biz CHP Genel Başkanının hayal kurma özgürlüğünü kesinlikle kısıtlamıyoruz” ifadelerini kullandı.
“Kılıçdaroğlu’nun maaşına haciz konmuş, tekrar kaldırılmış bunun nedenini biliyor musunuz?” diye soran Çalık, “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye ağzına gelen tüm iftiraları atıyordu. Mahkeme 8 buçuk milyon lira ceza kesmiş, bu para Kılıçdaroğlu tarafından ödenmeyince maaşına haciz gelmiş. Ey Kılıçdaroğlu sen daha ettiğin lafın cezasını ödeyemezken, daha attığın çamurun cezasının farkında olamazken, kalkıp Türkiye’yi idare etmeye çalışacaksın” diye konuştu.