AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Hakan Çağlar Erürker, Memur-Sen Aydın İl Temsilciliğini ziyaretinde sendika başkanlarıyla bir araya geldi.
Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği bünyesindeki yöneticilerle seçim sürecini istişare eden Hakan Çağlar ERÜRKER, Yeni Türkiye’nin inşası aşamasında Memur-Sen bünyesindeki tüm sendikaların önemine vurgu yaparak; bu dönemde Memur-Sen gibi gerçek manada bir sivil toplum hareketinin, sendikal ve sosyal anlamda kendilerine büyük destek olacağına dikkat çekti.
Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı A. Baki Karaer de, Hakan Çağlar Erürker’in Aydın adına başarılı çalışmalar yapacağına inandıklarını ifade ederken, görev verilmesi halinde AK Parti hizmet anlayışıyla çıktığı bu yolda desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirdiler.
Hakan Çağlar Erürker’in gerçekleştirdiği ziyarette Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen Aydın Şube Başkan Yardımcısı Muhterem Başkaya, Şube Başkan Yardımcıları Mali Sekreter Hasan Akköprü, Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Nufer Elmalı, Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri Cemal Yamak, Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Emirdağ, Diyanet-Sen Aydın Şube Başkan Yardımcısı Murat Yenikeçeci, Diyanet-Sen Efeler İlçe Temsilcisi Abdurrahman Çalışkan ve Haber-Sen Aydın İl Temsilcisi Cemal Yamak hazır bulundu.