Antalya’nın Elmalı ilçesinde "Elmalı Memur Hatıra Ormanı"na Akdeniz Ünivesitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu adına fidan dikildi.
Elmalı Kaymakamlığı ve Antalya Orman Bölge Müdürlüğü’nün öncülüğünde Bozhöyük Mahallesi’nde 10 hektarlık bir alanda oluşturulan "Elmalı Memur Hatıra Ormanı"na Akdeniz Ünivesitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu adına fidan dikimi yapıldı.
Elmalı Kaymakamı Mustafa Adil Tekeli, İlçe Garnizon Komutanı Kürşat Şenol, Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın Çiçek, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Mutlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akalın’ın katıldığı fidan dikim etkinliğinde Elmalı MYO’yu, Müdür Yardımcısı Hakan Demirboğa ve Öğretim Görevlisi Rukiye Kılıç temsil etti.
Elmalı Kaymakamı Mustafa Adil Tekeli, kurumları temsilen katılan memurlara sertifika verirken, Elmalı MYO Müdür Yardımcısı Hakan Demirboğa ise, "Bu yıl Kaymakamlığımızın öncülüğünde doğanın öneminin daha iyi anlaşılması ve doğanın korunması amacıyla Memur Hatıra Ormanı oluşturulması güzel bir etkinlik oldu. Biz de Elmalı MYO adına toplam 39 personelimiz için 39 fidan dikimi yaptık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.