Medical Park Ordu Hastanesi, Ordu Müteahhitler Birliği Derneği ile kapsamlı bir indirim protokolü imzalayarak, gerçekleştirdiği işbirliklerine bir yenisini daha ekledi.
Protokol kapsamında Ordu Müteahhitler Birliği Derneği üyeleri ve birinci derece yakınları Medical Park Ordu Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecekler. Ordu Müteahhitler Birliği Derneği’nde gerçekleşen protokol imza törenine birçok dernek üyesi müteahhit ve hastane yöneticileri katıldı. Protokol Ordu Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Kadem Bacaksız ve Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat tarafından imzalandı.
Protokol imza töreninde hastanenin verdiği sağlık hizmetleri hakkında bilgiler veren Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat ise “Hastane olarak kaliteli sağlık anlayışımızdan ödün vermeden, ilimize ve bölgemize sağlık hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz sağlık anlaşmaları çerçevesinde de hizmetlerimizi daha geniş kitlelere sunmayı hedefliyoruz. Yapmış olduğumuz kurumsal sağlık hizmet anlaşmalarına her geçen gün bir yenisini eklemeyi amaçlamaktayız. Bu anlamda bugün Ordu Müteahhitler Birliği Derneği üyelerinin ve birinci derece yakınlarının hastanemizin sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilmeleri için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum" dedi.