7. Haziran da yapılacak olan genel seçimlerde Büyük Birlik Partisi (BBP) Hakkari Milletvekili aday adayı olan Yağız Kızılkaya ve Ensari Aladağ aday adaylığını açıkladı.
Büyük Birlik Partisi BBP Hakkâri’den Milletvekili aday adayı olan Ensari Aladağ 7 Haziran da yapılacak olan genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olarak seçim çalışmalarına başladığını ifade ederek, “Rahmetli şehit liderimizi MuhsinYyazıcıoğlu’n partisinde temiz siyaset vardır. Bende Hakkâri ilinde milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum, hayırlı olsun” dedi.
Aladağ daha sonra şöyle devam etti, “Rahmetli şehit liderimizi Muhsin Yazıcıoğlu’nun söylediği gibi, “Biz Fatih Sultan Mehmet Han Kadar Türk, Said Nursi Hz Kadar Kürt’üz ve hepimizi aynı kilimin desenleriyiz”. Muhsin Yazıcıoğlu NATO merkezli Gladyo’yla, küresel çetelerle, masonlarla, lobilerle, mafyayla, bölücülerle, işbirlikçilerle, derin ve karanlık odaklarla, militarizmle, askerî vesayet peşinde koşanlarla iç ve dış mihraklarla mücadele etti. Bizlerde şehit genel başkanımızın yolunda BBP Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin peşinden gideceğiz. Büyük Birlik Partisi olarak Hakkari’den milletvekilleri çıkarmak istiyoruz. Seçim çalışmalarımızı kapsamında esnaflarımız, sivil toplum temsilcilerini ziyaret edeceğiz. BBP vizyonunu tek tek anlatacağız. Buradan bütün dostlarımıza camiamıza ilan ederiz. Rabbim bütün dava arkadaşlarımıza camiamızın yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.