Denizlispor evinde ağırladığı Manisaspor’u 2-0 yenerek ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. Manisaspor ise ligde kalabilmek için son haftaki maçını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.
PTT 1. Lig’in 33. haftasında evinde Manisaspor’u ağırlayan Denizlispor her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta önemli bir 3 puan alan yeşil-siyahlılar büyük sevinç yaşadı. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Bizim için final niteliğinde bir karşılaşmaydı. Ben maçtan önce çok rahattım. Mutlaka kazanacağımızı biliyordum. Çünkü ben futbolcularıma güveniyordum. Sahaya çıkmadan tek bir şey söyledim. Çıkın oynayın ve zevk alın dedim. Rakibimiz de puan almak istiyordu. Ama biz maçı isteyen, oynayan mücadele ederek hakkettiğimiz bir 3 puan aldık. Oyuncularımı çok tebrik ederim. Taraftarımızın muhteşemliğini gördüm. Hepsine çok teşekkür ederim. Artık işimiz haftaya kaldı. Samsun maçını da alıp bu ligde kalacağız" dedi.
MANİSASPOR CEPHESİ
Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu ise, maç sonu açıklamasında, "Maçı kazanmak için iyi bir futbol oynamadık. Son haftalardaki en kötü oyunumuzu oynadık. Zaman zaman pozisyon bulduk sadece. Elimizdeki avantajı kaçırdık. Yenseydik biraz daha rahattık. Haftaya üçlü averaja kalırsak ligde kalabiliriz sadece. Bu uzak bir ihtimal. Artık haftaya maçı kazanıp sonuçları bekleyeceğiz" şeklinde konuştu.