Kavak Belediyesi Güven Göleti Tesisleri Müdürü 43 yaşındaki Kamuran Keskinoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi.

HAYATINI KAYBETTİ

Kavak Belediyesi'nden yıllardır görev yapan Güven Göleti Tesisleri Müdürü olarak çalışan, Kavak Belediye başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun dayısının oğlu olan 43 yaşındaki Kamuran Keskinoğlu koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Keskinoğlu'nun Eylül ayında ateş ve kuru öksürük nedeniyle yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerinde evinde izolasyona tabi tutulan Keskinoğlu 14 günlük sürede iyileşemedi ve Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne yatırıldı.

BAŞKAN SARICAOĞLUDA KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyuran Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu olmuştu. Sarıcaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 

"Covid-19 rahatsızlığım  nedeniyle uzun bir tedavi süreci ardından Samsun Araştırma Hastanesi'nden bundan sonraki  tedavimi evimde tamamlamak üzere taburcu oldum. Bu zorlu sürecin ilk 10 günü benimle yakından ilgilenen Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Op.Dr. Mustafa Keçeci, Havza Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Sayın Mustafa Demirci'ye Havza Devlet Hastanesi  Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Utku Bey'e Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Doç. Dr. Ahmet Şen ve Enfeksiyon Hastalıkları Bölüm Başkanı Sayın Prof.Dr. Sırrı Kılıç  olmak üzere tüm  doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına  tedavim süresince dua ve güzel dilekleriyle her zaman yanımda olup destek veren AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Çiğdem Karaaslan'a Sayın Ahmet Demircan'a Sayın Fuat Köktaş'a Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a Sayın Orhan Kırcalı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir'e, AK Parti İl Başkanımız Sayın Av. Ersan Aksu'ya eski Milletvekilimiz Sayın Tülay Bakır'a AK Parti ilçe ve  tüm Belediye Başkanlarımıza KA-DEF  başta olmak üzere tüm Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve yönetimlerine, Kavaklı hemşerilerime, mesai arkadaşlarıma canımdan çok sevdiğim aileme ve  adını burada anamadığım tüm dostlarıma sağlıklı ve daha güzel günlerde hep birlikte olmak dileğiyle tüm kalbimle teşekkür ederim." ifadelerini kullanmıştı.