Beşiri Derneği Viranşehir Temsilcisi Arslan Çiftçi, Ceylanpınar ilçesinde sınırın sıfır noktasında bulunan Başak İlkokulu’na çeşitli yardımlarda bulunduklarını söyledi.
Çiftçi, Türkiye’de 242 temsilciliği olan ve 55 ülkede faaliyet gösteren sosyal yardımlaşma derneği olan Beşir Derneği Viranşehir Temsilciliği olarak, Ceylanpınar Başak İlkokulu’nda öğrencilere giyim ve ayakkabı yardımında bulunduklarını ifade etti.
Çiftçi, "Derneğimiz, Ceylanpınar Başak İlkokulu’nda ihtiyacı olan öğrenciler tespit edip 73 öğrencimize giyim yardımında bulunmak için merkezimizden gönderilen paketleri vermek amacıyla Başka İlkokulu’na geldik. Derneğimiz, sosyal alanda da faaliyetlerde bulunuyor. Ramazan ayında gıda yardımı, Kurban Bayramında et yardımı, kışın yakacak kömür yardımı ve deprem, sel gibi felaketlerde aktif bir şekilde katkı sağlayan bir dernektir. Bu amaçla, Ceylanpınar’da böyle bir hizmeti sunabilme adına burada bulunmaktayız. Elimizden geldiği müddetçe hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.