AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Hakan Çağlar Erürker, Eğitim Bir-Sen Aydın Şubesini ziyaret etti.
Eğitim Bir-Sen İl Başkanı İsmail Yiğit ve Başkan Yardımcısı Aşkın Tetik’in ev sahipliği yaptığı ziyarete Toç-Bir-Sen Aydın Şubesi İl Başkanı Durmuş Cengiz de katıldı. Türkiye ve Aydın güncel konularının ele alındığı ziyarette, yaklaşan seçimler ve sivil tolum kurumların seçimlere etkisi ele alındı.
Eğitim Bir-Sen ve Toç-Bir-Sen’in Aydın ve Türkiye genelinde istikrarın sürmesi adına önemli çalışmalara imza atabilecek kapasitede olduğunun altını çizen Hakan Çağlar Erürker, AK Parti ailesi olarak bu tür öncü ve güçlü sivil toplum kurumlarıyla Yeni Türkiye’nin inşası ve 2023 vizyonu yolunda karşılarına çıkacak engelleri daha rahat aşabileceklerini dile getirdi. Hakan Çağlar Erürker samimi ağırlamaları dolayısıyla Eğitim Bir-Sen ve Toç-Bir-Sen Aydın şube yetkililerine teşekkür etti.
“STK ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK”
AK Parti camiası olarak seçim sürecinde en büyük destekçilerinin arasında STK’ların da geldiğini belirten Hakan Çağlar Erürker; “Parti teşkilatlarımızdan başlayarak, ilimizde bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettim. Görüş alışverişinde, istişarelerde bulundum. Ziyaret etmediğim, görüş ve kanaatlerini, siyasetten beklentilerini öğrenmediğim Sivil Toplum Kuruluşu bırakmayacağım” dedi.
Vatandaş odaklı bir siyasetin etkin olabilmesi için örgütlü ve güçlü sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Hakan Çağlar Erürker; “İstikrarın sağlanarak; Yeni Türkiye yolunda 2023 vizyonunun gerçekleştirilmesi güçlü sivil toplum kuruluşlarıyla mümkün olacaktır. Bundan dolayı Aydın’ın potansiyelini değerlendirmek; Aydınımızı Türkiye ve dünyanın sayılı değerlerinden yapabilmek için Aydın’daki tüm STK’larımızla ortak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.