Şehzadeler Belediyesi iftar sofrası bu kez Karayenice Mahallesi’nde kuruldu. Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in de katıldığı iftara mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
Ramazan ayında birlik ve beraberliğin en büyük örneklerinden biri olan toplu iftar sofralarına bir yenisi daha eklendi. Şehzadeler Belediyesi Karayenice Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Yemeğe Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ile civar mahallelerden de çok sayıda vatandaş katıldı.
Yemek öncesi açılış konuşması yapan Başkan Çelik, “Ülkemizde huzurlu bir Ramazan geçiriyoruz. Ancak bizim gibi olmayanlar var. İslam dünyası acılar içinde bir Ramazan ayı geçiriyor. Bir çok ülkede kan ve göz yaşı hakim. Ramazan ayının İslam dünyasında akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını diliyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin, sağlık ve afiyet içerisinde bayrama kavuşmayı nasip eylesin” dedi. İftar yemeği programı sanatçı Ahmet İnce’nin seslendirdiği tasavvuf müziği eserleri eşliğinde gerçekleştirildi. Daha sonra çocuklar için Hacivat Karagöz orta oyunu sahnelendi. Alaybey Camii’nde kılınan teravih namazının ardından İkram Çeşmelerinden akan limonata ikramında bulunuldu.