Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Her mahallemizin aciliyet duyduğu eksiklikleri bir bir tamamlamaya ve sırasıyla bu eksiklikleri gidermeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Turgut, Karakaya ve Pelitpınarı mahallelerinde gerçekleştirilen asfalt yol ve parke yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Turgut, “Belediyemizce yapılan çalışmaları bizzat yerinde görüyor ve gözlemliyoruz. Kent merkezimiz başta olmak üzere birçok farklı mahallelerde çalışmalar yürütüyoruz. Karakaya Mahallemizde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda asfaltlama çalışması yaparken Pelitpınarı Mahallemizde ise yine vatandaşlarımızın talebi olan parke yol çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

Silifke Belediyesi olarak merkezde ve kırsalda 2014 ile 2017 yılları arasında 446 bin 493 metrekare sıcak ve soğuk olmak üzere asfalt yol çalışması yaptık. Bunun yanında 693 kilometre stabilize yol yapımı gerçekleştirdik. Özellikle kırsal mahallelerimize ağırlık vererek yollarını yeniden düzenleyip, kaliteli ve kesintisiz bir ulaşım ağı kurmaya çalışıyoruz. Sadece kırsal mahallelerimizde değil çalışma yaptığımız her noktada incelemelerimizi sürdürüyoruz. Buralarda yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Her mahallemizin aciliyet duyduğu eksiklikleri bir bir tamamlamaya ve sırasıyla bu eksiklikleri gidermeye devam edeceğiz. Mahallelerimizde gördüğümüz memnuniyet bizleri mutlu ediyor. Hizmetlerimizin mahallelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Karakaya Mahallesi Muhtarı Süleyman Uğur ve Pelitpınarı Mahallesi Muhtarı İsa Şahin, mahallelerine yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Daha önce tespit ettiği eksiklikleri bir bir yapma gayreti gösteriyor. İmkanları ölçüsünde her mahallemizin taleplerini ve aciliyet duyulan ihtiyaçlarını çözüme kavuşturuyor. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.